Over Iris

 Ik ben 

Kunstenaar en kunstdocent. Ik heb 20 jaar ervaring met het maken van muurschilderingen en portretfotografie in opdracht, en weet hoe ik anderen kan inspireren zelf beeldende kunst te maken. Zo werkte ik voor o.a. Het Valuascollege, Het Baudartiuscollege, Democratische School in Driel, kunstenaar voor de klas, SKAR, Kion, De Broederij en Speciaal onderwijs De Sterrenkijker.

Ik kom uit een creatief denkende ondernemersfamilie, hou van experimentele salades uit het biologische groentepakket, ik heb onlangs een vijvertje aangelegd, en ik ben mega trots op de zelf geïllustreerde roman die ik nu aan het schrijven ben!

 

 

 

 

Kids

Met en voor kinderen werken is niet alleen leuk voor hen maar ook voor mij! Het is mijn roeping om te zoeken naar wat ze beweegt en drijft en waar ze van ‘in the zone’ komen. Weet je wel? Dat gevoel dat je alles om je heen vergeet omdat je zo op gaat in wat je aan het doen bent. Spelen en kunst maken liggen heel dicht bij elkaar, je zet bij beiden je oordeel uit en je laat je leiden door ingevingen die zich in het moment aandienen.

Opleidingen

Academie voor Beeldende Kunst Sint Joost in Breda, fotografie//1998

ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, docent beeldende kunst en vormgeving 1e graad//2010

Academie voor Kunst en ambacht. Toegepaste klassieke schildertechnieken//2014